vrijdag 19 augustus 2016

Begraafplaatsen Rheden












Er zijn meer dan 3.500 begraafplaatsen in Nederland. Misschien wel de mooiste daarvan is Heiderust, één van de drie begraafplaatsen van de gemeente Rheden. Dat laten ze zien in een mooie publieksbrochure. Ik sprak de beheerder en schreef de tekst, Het Lab grafisch vormgevers zorgde voor de vormgeving en productie.

donderdag 18 augustus 2016

Jaarverslag OR


Het Jaarverslag van de Ondernemingsraad van Waterschap Rivierenland is geen lijvig boekwerk (dat niemand leest) maar een korte pittige animatie. Daarin laat een opengeklapte gereedschapskist zien wat er in 2015 door de OR bereikt is. Ik schreef de commentaartekst, Herman Roozen maakte de tekeningen en de prezi is gemaakt door Het Lab grafisch vormgevers.
  

woensdag 17 augustus 2016

'Neuromagics' in de praktijk

De landelijke inkoopvereniging NEVI bestaat 60 jaar. Dat werd gevierd met een symposium over (onder meer) de maatschappelijke impact van inkoop. Eén van de sprekers was illusionist Victor Mids, die de verblufte zaal liet zien hoe makkelijk mensen zich laten manipuleren. Leerzaam voor inkoopprofessionals: ook jij kunt bij een verkoopgesprek of een presentatie makkelijk bedot worden! We maakten met het team van Live Magazines in één dag een verslag van het symposium, het staat hier online.