woensdag 26 juni 2013

Live Magazine














Het team van Live Magazines rukte ditmaal uit naar Den Bosch. Daar maakten we in één ochtend een verslag van een drukbezochte landelijke bijeenkomst van 'omgevingsmanagers'. De man op de foto riep de deelnemers op om te komen tot een overlegplatform voor deze relatief nieuwe managersoort. Ze zijn gespecialiseerd in –het woord zegt het al– het managen van de belangen van de vele vele partijen die bij grote infrastructurele projecten betrokken zijn, niet in de laatste plaats omwonenden, gebruikers en betrokken burgers.
De fotografie is van Mascha Bakker, de vormgeving van Joost van der Steen en Julius van der Vaart. Live Magazines is een concept van O.K. Parking.

vrijdag 7 juni 2013

Vastgoedplein

Altijd al een schooltje willen kopen? Of een leuke bouwkavel in Arnhem-Zuid? Dat kan sinds gisteren op het 'Vastgoedplein' van Gemeente Arnhem.

Het Lab bedacht de huisstijl en zorgde voor een spetterende 'kickoff' van het project, inclusief een hooggehakt vastgoed-promotieteam. Mijn bijdrage is beperkter: ik bedacht de naam 'Vastgoedplein'.

De foto is van Erik Vos van Het Lab.