maandag 25 maart 2013

Artikel waterschap

Boeren in Nederland, dat is nog niet zo eenvoudig. De agrarisch ondernemer krijgt te maken met een berg aan wetten, regels en controles. Een deel daarvan heeft te maken met schoon water.

De ondernemer op de foto heeft daar geen problemen mee, mits goed gedrag wordt beloond. Bijvoorbeeld met minder controles, vertelt hij in dit interview voor vakblad 'Agrarisch Inzicht' van Waterschap Rivierenland.

Ik schreef het artikel, Brendan Timmers van Het Lab zorgde voor de vormgeving.

dinsdag 19 maart 2013

Website Geldersch Landschap

Geldersch Landschap & Kasteelen heeft een aantrekkelijke site, 'Mooi Gelderland'. Onder de knop 'ontdek Gelderland' zit een schat aan informatie over de meer dan 100 kastelen, landgoederen en natuurgebieden van de stichting.

Ik schreef en bewerkte een deel van de teksten over die locaties. Daarbij had ik vooral veel plezier met de 'Wist u dat?'-rubriekjes, zoals hier bij landgoed Vorden.

donderdag 14 maart 2013

Alive & kicking!

Met de ploeg van Live Magazines hebben we in één dag een verslag gemaakt van een event voor gemeente-ambtenaren. Onder het motto 'alive & kicking' en met veel straatrumoer van DJ's, skaters en graffitischrijvers kregen de deelnemers een programma van meer dan 50 workshops en inspiratiesessies voor de kiezen.

Hoe kan ICT bijdragen aan klantgerichtheid en dienstverlening? Door kennis te jatten bij elkaar, was zo'n beetje de strekking. Het Live Magazine is hier te bekijken!