vrijdag 8 februari 2013

Arnhems wilde achtertuin (2)

Na De Gelderlander heeft nu ook de landelijke pers lucht gekregen van de plannen voor 'Arnhems wilde achtertuin'. Het motto bekt lekker en wordt dan ook graag gebruikt. Het staat hier tussen aanhalingstekens in het intro van het artikel (NRC, 7-2-2013).

Overigens begint de journalist met een rare misvatting: 'Veel Arnhemmers kwamen nooit aan de zuidkant van de Rijn'. Onzin natuurlijk. Ten zuiden van de Rijn wonen meer Arnhemmers dan in noord en wij van noord komen best vaak in zuid.

donderdag 7 februari 2013

Live Magazine NVAO

Met de crew van Live Magazines waren we in Rotterdam bij het voorjaarscongres van de NVAO. Dat is de club die het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen 'accrediteert'. Over het congres 'Kwaliteit als cultuur' maakten we in één dag een Live Magazine. Tom maakte een foto van de redactietafel:

 

woensdag 6 februari 2013

Gelderlander

Het motto 'Arnhems wilde achtertuin' dat ik bedacht voor Stadsblokken/ Meinerswijk slaat aan. Dagblad De Gelderlander maakt er –makkelijk– meteen de kop van.

In het artikel krijgt Erik Vos abusievelijk de credits voor het zinnetje. De journalist heeft even niet goed opgelet.

dinsdag 5 februari 2013

Koppieskijken!


Het is maar weinig mensen gelukt om dit filmpje helemaal uit te kijken!
Je krijgt in moordend tempo een paar honderd van de kiekjes te zien die ik in de periode 1999-2003 maakte in het Arnhemse uitgaansleven. Er komt weinig tekst aan te pas. Maar hé, het was wel veel werk!

maandag 4 februari 2013

Arnhems wilde achtertuin

Arnhem krijgt er een spannend stukje stad bij. Ruiger dan de aangeharkte parken in noord. In het gebied staat een buitenmodel bord met een plattegrond.

Ik bedacht het motto: 'Arnhems wilde achtertuin'. De vormgeving is van Het Lab grafisch vormgevers. Oja, in De Gelderlander staat dat Erik Vos het motto heeft bedacht, maar dat heeft die journalist dus niet goed begrepen.