dinsdag 27 november 2012

Kaartje met een boodschap

Zo groot als een visitekaartje, deze 'leporello' gevouwen bedrijfsbrochure van organisatieadviesbureau fond. Je geeft hiermee niet alleen je adresgegevens af, maar meteen je mission statement en een korte beschrijving van je aanbod. Een opvouwbare elevatorpitch.

Michelle bedacht het concept, ik schreef de tekst. Ontwerp: Studio Michelle Clay i.s.m. Sinds 1416.

maandag 19 november 2012

Magazine Automotive-event

'Auto's zijn emotie.' Dat kregen we te horen op het Automotive-event van Centraal Beheer Achmea. We maakten er met het team van Live Magazines een verslag van. Razendsnel, aan het begin van de avond konden de deelnemers het magazine doorbladeren. Live Magazines is een concept van O.K. Parking.

woensdag 7 november 2012

Website adviesbureau fond

Nederland is een grote speler op het gebied van de horticultuur. Met een marktaandeel van 75% is ons land zelfs internationaal marktleider in de 'food & flowers'-sector. Maar die positie staat onder druk. Na veel technische innovatie is de branche nu bezig met een inhaalslag op het gebied van sociale innovatie.

Adviesbureau fond speelt daar met raad en daad op in. Ik schreef en redigeerde de site van het bureau, de vormgeving is van Studio Michelle Clay i.s.m. Sinds 1416.

dinsdag 6 november 2012

Nieuwsbrief waterschap

Voor de digitale nieuwsbrief van Waterschap Rivierenland schreef ik artikelen over het handhavingsbeleid van het Waterschap. Dat kan bij een overtreding van regels of wetten namelijk een andere lagere overheid (bijvoorbeeld een gemeente) beboeten of laten vervolgen.

Ik interviewde de dijkgraaf, een wethouder en een officier van justitie over deze gevoelige materie. Lees hier de hele nieuwsbrief.