maandag 24 september 2012

Kluswoningen Portaal


Portaal en gemeente Arnhem verkopen panden in Sint Marten als 'kluswoning'. Je koopt voor weinig geld een onbewoonbaar huis en maakt dat vervolgens naar eigen inzicht bewoonbaar.

Om te kijken of je uit het juiste hout gesneden bent kun je de 'Kluskwis' doen. Bepaal zelf je klusfactor! De site kreeg een update: ik schreef, Het Lab maakte het ontwerp.

donderdag 20 september 2012

Hoge Veluwe, jaarverslag 2011


Het is misschien wel één van de mooiste natuurgebieden in ons land, het nationale park De Hoge Veluwe. Deze landschappelijke idylle wordt beheerd door zo'n 50 vaste krachten samen met ongeveer 300 actieve vrijwilligers.

Die vrijwilligers laat ik in dit jaarverslag 2011 aan het woord. Van de vicevoorzitter van de Raad van Toezicht, Herman Tjeenk Willink, tot de 'dennenscheerders' die de heide openhouden. De vormgeving is van Maarten Blankenberg.


dinsdag 11 september 2012

Programmaboekje Kunstbiënnale

Voor de Biënnale Gelderland 2012 redigeerde ik de tekst voor het programmaboekje en het –losse– programma van het bijbehorende festival. Het thema van deze kunstbiënnale is Condensed Reality, ofwel de wereld zien in een korrel zand. De vormgeving is van Jaap Kroneman.

woensdag 5 september 2012

Kluswoningen, kaarten

Om te sturen naar iemand met gouden handen. Koop een kluswoning en verbouw die tot een droomhuis! Ik schreef de achterkant van de kaarten en een deel van de bijbehorende site. (Met een 'kluskwis' om te bekijken of je de klusfactor hebt!) De kaarten zijn gemaakt door Het Lab.