vrijdag 19 augustus 2011

Scena akoestisch adviseurs














Het brochuremateriaal van Scena akoestisch adviseurs is losbladig. Als het nodig is, kan er tegen relatief lage kosten een nieuw inlegvel worden gemaakt. Zo blijft de portfolio up to date. Dit inlegvel gaat over de akoestische beheersbaarheid van evenementen: beurzen, tenniswedstrijden, popconcerten. Ik schreef aan de hand van een technische briefing de tekst, Het lab verzorgde de vormgeving.

woensdag 17 augustus 2011

Reportage personeelsblad

Op pad voor de Spatpen, het personeelsblad van bouwgroep Van Wijnen. Ditmaal naar een bouwproject in Hengelo-Zuid.

Ik schrijf dit soort artikelen –reportages– en redigeer de rest van het 36 bladzijden dikke zomernummer. Zowel de elftalfoto linksboven als de kekke panoramafoto rechtsonder maak ik gewoon met m'n iPhone.

dinsdag 2 augustus 2011

Artikel nieuwsbrief

Voor de glastuinbouw-special van Agrarisch Inzicht (een nieuwsbrief voor agrariërs in het rivierengebied) schreef ik een artikel over het hergebruik van gietwater. Dat doen de boeren liever niet, omdat ze bang zijn om ziektekiemen de kas in te brengen.

Uit nieuw onderzoek blijkt dat het daarmee wel meevalt: hergebruik is veilig. Door hun gietwater opnieuw te gebruiken kunnen boeren schoner én economischer werken.

Het blad is opgemaakt door Het Lab.