woensdag 28 april 2010

Smoelenboek

Ik schreef ooit de 'vaste' tekst voor de site van adviesbureau De Galan en Voigt. Omdat het personeelsbestand van deze veranderaars pur sang natuurlijk ook voortdurend in beweging is redigeer ik af en toe volgens een vast format een adviseursprofiel.

De vorm is van Jaap Gerretsen van Media Explosiva.

maandag 12 april 2010

Muizenhuizen

Niet echt 'werk', maar wel leuk: het verhaal van mijn muizenhuizen staat in het nieuwste nummer van het prachtperiodiek O.K. Periodicals.

Altijd een vreemde ervaring om je tekst in vertaling te lezen. Alsof iemand die erg op je lijkt het verhaal navertelt. Het klopt, maar het zit er ook nét naast.

Het ontwerp is van O.K. Parking.

donderdag 8 april 2010

Bulletin bouwproject

In een dorpje onder de rook van Arnhem komt een nieuwe woonwijk. Bijzondere architectuur moet de wijk een organisch 'dorpsgevoel' geven.

In een reeks nieuwsbrieven die ik voor de ontwikkelaar schrijf interview ik de deelnemende architecten en bericht ik over de voortgang.

De vormgeving is van Sinds 1416.

woensdag 7 april 2010

Vernuftige nieuwsbrief

Beetje verfrommeld in de post, maar alla. Nieuwsbrief voor ingenieursbureau ABT in Velp. Opvallend hoe verbluffend slim ingenieurs zijn. Ze zorgen achter de schermen toch maar mooi dat wilde achitectuurvisioenen ook daadwerkelijk gebouwd kunnen worden.

Mijn werk: met bescheiden trots die slimheid laten zien, en wel zo dat het ook nog een beetje begrijpelijk en leesbaar is.

De vormgeving is van Eric Kresse.