zondag 31 januari 2010

Trainer site

 
Voor Realisé 'coaching in beweging' schreef ik deze site met wisselende tekst in het blauwe vlak. Simons en Boom bedacht de interface en de frisse vorm.

zaterdag 30 januari 2010

Akoestisch adviseurs site

 
Hoe laat je akoestiek zien op internet? Het Lab bedacht de visuele identiteit voor Scena akoestisch adviseurs. Als huisschrijver deed ik de tekst. 

vrijdag 29 januari 2010

No nonsens

Een no nonsens-site van een ICT-bedrijf. Pictogrammen doen het werk, mijn tekst is ondersteunend. Ik wou dat ik het motto 'Maakt netwerken begrijpelijk' verzonnen had, maar dat hadden ze al. De vormgeving is van Simons en Boom.

donderdag 28 januari 2010

Rechtbank Arnhem advertenties

Advertentie voor rechtbank Arnhem. Geplaatst in het Nederlands Juristenblad. Met vormgever Eric van Arendonk en communicatie-medewerker Marlou Nijland bedachten we deze 'menselijke' aanpak: de sectorvoorzitter waar je als rechter voor gaat werken spreekt je rechtstreeks aan. Ongebruikelijk en daardoor opvallend in de tamelijk tekstgeoriënteerde juristen-vacaturewereld.

woensdag 27 januari 2010

Advertentiecampagne rechtbank

 In deze advertentie voor de rechtbank Arnhem wordt de lezer rechtstreeks aangesproken, ditmaal door de president. Een leuke omkering: niet de sollicitant, maar de toekomstig werkgever schrijft een 'open sollicitatie' om het werken bij de rechtbank aan te prijzen. Hieronder een –niet uitgevoerd– voorstel voor een follow-up advertentie. De vormgeving is van Eric van Arendonk.


dinsdag 26 januari 2010

'Lorem Ipsum'

Gemeente Arnhem gaat een mooi boekje (Arnhem van binnenuit) met foto's van de Arnhemse fotograaf Cees Tettero uitgeven als relatiegeschenk. Het Lab maakte daarvoor een dummy. In dat boekje komen ook teksten. Voor zo'n dummy kun je dan een 'Lorem Ipsum'-tekst gebruiken, maar dat is mijn eer te na. Dus: échte tekst voor de dummy.  

maandag 25 januari 2010

Speech!

Dit is een speech voor Kamerheer Vos van de Vrijstaat Thialf, uitgesproken bij de kerstboom-verbranding begin dit jaar. Hier staat het filmpje waarop de Kamerheer (geflankeerd door Grootmogol Derks, ondergetekende) de speech uitspreekt.

zondag 24 januari 2010

Akoestiek bedrijfsbrochure

Productblad voor de bedrijfsbrochure van Scena akoestisch adviseurs. Met tekst en uitleg over de hemeltergende herrie waaronder medewerkers van sportcentra hun werk moeten doen. En wat je daar tegen kunt doen.

In de vormgeving van Het Lab spat het geluid werkelijk van het papier af.

zaterdag 23 januari 2010

Site: Media Explosiva

Media Explosiva heeft een nieuwe site. Daar heb ik een zeer zeer zeer zeer bescheiden bijdrage aan geleverd door de –summiere– tekst op foutjes & onbegrijpelijkheden na te vlooien.

vrijdag 22 januari 2010

Kortste copy ooit!

 Voor Sinds 1416 schreef ik de kortste copy ooit: de letter 't'. De opdrachtgever, ArtEZ, kwam met 'open dagen'. Daar heb ik 'n 't' achter geplakt. Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig, tekstschrijven. De vormgeving (en deze foto) is van Sinds 1416.